APRÈN A PRACTICAR MINDFULNESS 

Aquest és un programa de 8 setmanes basat en l’entrenament de l’atenció plena o Mindfulness. La seva pràctica aporta salut física i psicològica, reforça els recursos propis per  conviure amb les situacions difícils i ajuda a la cura d’un mateix/a i de les relacions.  Aquesta és una oportunitat  per aprendre a cultivar l’atenció plena a la teva vida.

Al programa hi trobaràs:

 • 8 sessions de 2 hores amb periodicitat setmanal  i un dia de pràctica intensiva (en dissabte).
 • Sessions  pràctiques amb explicacions teòriques, dinàmiques grupals, pràctiques d’atenció plena i moviment conscient.
 • Suport d’àudios per les pràctiques a casa.
 • Grups reduïts (màxim 10 persones).

El programa s’adreça a qualsevol persona que vulgui ocupar-se del seu benestar físic i psicològic. Et pot ser útil si experimentes signes d’estrès, com ansietat, fatiga, tensió muscular, dificultats per dormir, irritabilitat, dificultats de concentració, hàbits poc saludables… o et trobes desbordat en el teu dia a dia. Pot ajudar-te, també, a afrontar l’estrès de conviure amb la malaltia i el dolor crònic. 

Amb la pràctica de l’atenció plena pots assumir un paper actiu en la cura de la teva salut i el teu benestar per gaudir una vida conscient i plena. 

Contingut de les sessions:

 1. Què és Mindfulness o atenció plena?
 2. Com percebem la realitat?
 3. El poder de les emocions.
 4. La reacció a l’estrès.
 5. Respondre a l’estrès i cultivar la resiliència.
 6. Comunicar amb Mindfulness.
 7. Tenir cura de nosaltres.
 8. Integrant Mindfulness en la vida quotidiana.

Aquest  programa d’entrenament es basa en el Programa MBSR de reducció de l’estrès basat en Mindfulness (Dr. Jon Kabat-Zinn, Centre Mèdic de la Universitat de Massachusetts). Més de 30 anys d’aplicació en el camp de la salut i nombrosos estudis científics n’avalen la seva eficàcia.

Aquí tens el calendari i tota la informació per la propera edició que començarà el proper mes d’octubre.

PROGRAMA DE 8 SETMANES DE MINDFULNESS PER AL BENESTAR. 

Inici: Grup tardes: 11 i 12 de març 2020. Grups matins: 9 i 11 de març. 

Horaris: Grups de matí (10 a 12 h) i de tarda (19 a 21 h) 

Dia de retir: 25 d’abril de 2020

Lloc: Espai plenament C/ dels Arbres, 27-29 entresòl 4a, Badalona

Preu: 250 euros 

Reserva la teva plaça info@plenament.cat

T’oferim una sessió orientativa grupal gratuïta el dia 26 de febrer (10 matí i 19 h tarda). Si no pots assistir aquest dia també és possible una sessió orientativa individual. Truca’ns o envians un e-mail per concertar-la.

Si tens alguna dificultat d’horaris, explica’ns-ho… tenim moltes ganes d’oferir formació en diferents horaris que puguin anar bé a més persones. 

Oferim també l’opció de seguir el programa de manera INDIVIDUAL per a aquelles persones que per diferents motius els hi pugui ser més convenient. DEMANA UNA ENTREVISTA INDIVIDUAL GRATUÏTA I TE N’INFORMAREM.