Menjar és un acte natural i quotidià. Actualment, però, cada vegada més persones semblen atrapades en una relació poc saludable amb el menjar. L’obsessió pel control del pes, el cercle viciós de restricció i descontrol de moltes dietes, la sobreabundància de productes poc saludables,  la distracció constant mentre mengem, l’estrès, les dificultats per conciliar la vida familiar i laboral, etc… acaben generant una desconnexió respecte les necessitats reals de nodrir el nostre cos, els nostres sentits, les nostres emocions i la nostra ment. Per moltes persones menjar s’ha convertit en una font de patiment.

El Programa ALIMENTA’T PLENAMENT! és un programa basat en el Mindfulness o atenció plena on, pas a pas, podràs explorar quina és la teva relació amb el menjar, descobrir els beneficis de l’alimentació amb consciència i adquirir nous hàbits que t’ajudaran per portar una vida quotidiana més saludable. Així que aquest no és un programa dietètic o nutricional però és un programa que pot canviar profundament la teva manera de relacionar-te amb el menjar.  Aquest programa està basat en el Programa Mindful Eating-Conscious Living desenvolupat per Yan Chozen Bays i Char Wilkins, amb molts anys d’experiència d’aplicació als EEUU.

Aquest programa s’adreça a qualsevol persona que vol millorar la seva relació amb el menjar i, especialment, a persones que:

  • Es senten atrapades en un cercle viciós de dietes restrictives que no funcionen.
  • Mengen de manera emocional  quan experimenten estrès, ansietat, preocupacions, avorriment, etc.
  • Experimenten rebuig cap al seu cos o cap el seu pes.
  • No aconsegueixen canviar els seus hàbits d’alimentació, tot i que porten molt de temps esforçant-se
  • Per malaltia o intervenció quirúrgica han de realitzar canvis en la seva alimentació i es troben amb dificultats emocionals per fer-ho.
  • Volen començar a cuidar-se d’una altra manera, amb més amabilitat cap a elles mateixes.

El programa consta de 8 sessions setmanals de 2, 5hores. Les sessions es realitzen en grups reduïts, de manera pràctica i interactiva. El programa inclou exercicis d’alimentació conscient, pràctiques d’atenció plena, moviment conscient, aspectes teòrics, dinàmiques i tasques de suport entre sessions.

Si prefereixes treballar de manera individual t’oferim un programa adaptat a les teves necessitats.

Estem programant la propera edició i volem adaptar-nos teus horaris. Ens agradaria molt que et posessis en contacte amb nosaltres per saber quina seria la millor opció.