PROGRAMA DE REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS BASAT EN MINDFULNESS

Mindfulness o Consciència Plena és una forma de ser conscient d’un/a mateix/a, d’estar present en les relacions i en el món. La pràctica del Mindfulness aporta resiliència, salut física i psicològica. Permet desenvolupar la capacitat d’atenció, ocupar-nos de les emocions i prendre millors decisions. Reforça els recursos de cada persona per tenir cura d’ella mateixa. En les relacions personals afavoreix una major connexió, empatia, escolta i comunicació.

El programa MBSR de reducció de l’estrès basat en Mindfulness va ser creat pel Dr. Jon Kabat-Zinn, en el Centre Mèdic de la Universitat de Massachusetts, el 1979. Nombrosos estudis científics realitzats durant més de 30 anys d’aplicació demostren la seva eficàcia.

El programa consta de 8 sessions setmanals de 2,5 hores i un dia de pràctica intensiva. Les sessions es realitzen en grups reduïts, de manera pràctica i interactiva, amb explicacions teòriques, dinàmiques grupals, pràctiques de meditació i moviment conscient. S’alterna la pràctica individual amb l’exploració col·lectiva, buscant aplicacions pràctiques en els diferents àmbits de la vida, tant personal com professional.

El programa s’adreça a qualsevol persona que vulgui ocupar-se del seu benestar físic i psicològic per poder tenir una vida més plena i conscient. També s’adreça a aquelles persones que pateixen estrès per diferents motius en la seva vida (personals, laborals, familiars, de salut,…).

Contingut de les sessions:

  1. Què és Mindfulness o atenció plena?
  2. Com percebem la realitat?
  3. El poder de les emocions.
  4. La reacció a l’estrès.
  5. Respondre a l’estrès i cultivar la resiliència.
  6. Comunicar amb Mindfulness.
  7. Tenir cura de nosaltres i gestionar més conscientment el temps.
  8. Integrant Mindfulness en la vida quotidiana.

PROGRAMA DE 8 SETMANES DE REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS BASAT EN MINDFULNESS (MBSR). EDICIÓ PRIMAVERA.

Horari: Dimarts, 18:00 a 20:30 h

Dates: 25/04, 02/05, 09/05, 16/05, 23/05, 30/05, 06/06, 13/06.

Dia de retir: 27/05 (dissabte)

Sessió orientativa: 21/03/2017. Horari: 19:00 a 20:00.

Lloc: Espai plenament C/ dels Arbres, 27-29 entresòl 4a, Badalona

Preu: 210 euros (inclou 30 h de formació + 4 CDs + llibre)

Reserva la teva plaça info@plenament.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *