CLOENDA PROGRAMA REDUCCIÓ ESTRÈS BASAT EN MINDFULNESS (primavera 17)

El dia 13 de juny vam fer la cloenda del Programa de Reducció d’estrès basat en Mindfulness. Han estat 8 setmanes intenses de treball individual i col.lectiu. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació i implicació. Ens hagués agradat penjar una foto del grup però no ha estat possible. Així que compartim una frase que va ressonar molt durant les sessions.

“Entre l’estímul i la resposta hi ha un espai. En aquest espai descansa la nostra capacitat de triar la resposta. I és en aquesta resposta on rau la nostra llibertat i el nostre creixement” (Vicktor Frankl)

El viatge continua amb la intenció de portar l’atenció plena al nostre dia a dia!

Esperem que ens puguem veure aviat amb el nou espai de meditació gratuït que volem oferir des de Plenament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *