Xerrada Mindfulness per pares i mares a l’escola Eulàlia Bota

 

A l’escola Eulàlia Bota de Barcelona vam tenir l’oportunitat de compartir, el 17 de maig, la xerrada Mindfulness per pares i mares. Molt agraïdes per la assistència i l’ interès dels trenta pares i mares de l’AMPA que hi vam participar.

Durant la xerrada i, d’una manera pràctica, vam treballar que és el Mindfulness o atenció plena, com practicar-lo i de quina manera ens ajuda en la tasca de ser pares i mares. En el repte d’acompanyar els nostres fills i filles en el seu camí cap a l’autonomia no hi ha receptes. El Mindfulness ens ajuda a aturar-nos i poder respondre a aquest repte en comptes d’actuar de manera reactiva. Els pares i mares som models pels nostres fills i filles i podem portar més atenció, regulació emocional i amabilitat a les relacions familiars.

“El millor regal que pots fer als teus fills i filles és la teva pròpia presència” (Jon Kabat-Zinn)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *