Per què és important un dia de pràctica Mindfulness?

DIA DE PRÀCTICA
El proper dissabte 2 de juny gaudirem d’un dia dedicat a la pràctica de Mindfulness a la Casa de Colònies de la Conreria de la Fundació Pere Tarrés (Tiana). Aquesta activitat està oberta a persones que hagin participat en programes de Mindfulness o que tinguin experiència en la seva pràctica. És una ocasió per fer una pausa en el dia a dia, desconnectar del ritme quotidià, gaudir del silenci i practicar en companyia d’altres persones.

Per què és important un dia de retir o dia pràctica?

Dins dels programes de Mindfulness de 8 setmanes es realitza sempre una dia de retir o dia de pràctica. Aquest dia és una oportunitat per aprofundir en l’experiència de la pràctica, desplegar les diferents actituds que cultivem mitjançant el Mindfulness  en un entorn que convida a un major recolliment. És una oportunitat per restar en silenci i connectar amb l’experiència del moment present, deixant anar els pilots automàtics del dia a dia.

En el dia de pràctica et convidem a practicar l’atenció, la curiositat, l’acceptació, l’amabilitat amb tu mateix i a desplegar-les al llarg de les diferents pràctiques (exploració corporal, atenció a la respiració, practiques d’atenció caminant, menjar conscient…). Dedicar tota una jornada permet també experimentar el temps de transició entre pràctica i pràctica  amb la qualitat de l’atenció plena.  La pràctica acompanyada d’altres persones facilita el compromís  i et permet gaudir d’una intenció compartida en el grup.

Els dies de pràctica estan guiats per instructors/es de Mindfulness que condueixen les diferents pràctiques i acompanyen els participants durant tota la jornada.

Un dia de pràctica és un regal que pots fer-te a tu mateix/a. 

“Allà on és la teva atenció, això és la vida per a tu en aquest moment donat” (C. Sanderson)

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *