Mindfulness per pares i mares.

Aquest programa és una invitació a conèixer què és el Mindfulness o atenció plena i de quina manera ens pot ajudar a construir una relació més plena amb els nostres fills i filles i acompanyar-los en el seu desenvolupament.

Com a pares i mares volem afavorir el creixement i equilibri dels nostres fills i filles a tots els nivells. La vida personal i familiar és en els nostres dies molt complexa, accelerada i plena d’exigències. Tot sovint, sense ser-hi conscients, posem en marxa un pilot automàtic que ens fa reaccionar més que respondre a les seves demandes, que ens dificulta gestionar els moments de crisi, comunicar-nos realment i trobar espais per ser-hi plenament presents.

La pràctica del Mindfulness ens ajuda a desenvolupar les nostres pròpies eines per respondre cada dia al repte de ser pares i mares. Afavoreix una major presència i sintonia en les relacions familiars. Ens permet fer una pausa per connectar amb nosaltres mateixos i reforça el nostre equilibri emocional.

Aquest és un espai obert a pares i mares d’infants i adolescents de diferents edats.

Els objectius del programa son:

 • Conèixer la pràctica i els beneficis del Mindfulness.
 • Facilitar eines senzilles per integrar a la vida quotidiana que ajudin a gestionar les situacions difícils i trobar més espais de calma i equilibri en la família.

CALENDARI:

Inici: 8 de novembre de 2018. Durada: 6 setmanes. Horari: 18:30 a 20 h. 

Per tal de donar a conèixer el programa s’ofereix una xerrada gratuïta oberta a tots els pares i mares interessats, el 25 d’octubre a les 19 h. Es tracta d’una activitat, d’una hora de durada, on de manera pràctica els participants poden conèixer que és el Mindfulness i els continguts del programa.

CONTINGUTS:

El programa consta de 6 sessions on treballarem d’una manera pràctica la relació que construïm amb els nostres fills i filles.

 1. Cultivar la presència. Entrenar l’atenció.
 2. Ser pare, ser mare…quines històries ens expliquem.
 3. Intel·ligència emocional.
 4. La confiança i els límits.
 5. La comunicació.
 6. Tot canvia! Com portar Mindfulness a la vida familiar.

METODOLOGIA:

 • Sessions que combinen explicació teòrica, dinàmiques i diàleg amb pràctiques d’atenció plena i moviment conscient.
 • Sessions de 1,5 hores amb periodicitat setmanal.
 • Àudios i material d’acompanyament per fer les pràctiques a casa.

COST:

El cost total del programa és de 210 euros per participant. En cas que hi participin dos membres de la família, el cost del segon serà de 180 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *