Setembre: comencem el nou curs!

Amb molta il.lusió i nous projectes comencem aquest nou curs a Plenament. Començar setembre sempre té alguna cosa de tornada, de començament. No deixa de ser com un petit inici d’any. Potser el petit o gran descans estival ens permet revisar a què volem prestar atenció en aquest any nou, de què ens volem ocupar, quina és la nostra intenció perquè   “allà on és la nostra atenció hi és també la nostra vida”. Potser no es tracta tant de grans propòsits sinó d’establir-nos en les nostres intencions, en allò que ens mou i dona sentit a la nostra vida en el nostre dia a dia.  I potser la tasca principal és recordar-nos d’això, una vegada i un altra.

Aquesta tardor us oferim diferents programes de Mindfulness amb la intenció de fer arribar la pràctica de l’atenció plena a adults, pares i mares, adolescents, nens i nenes, mitjançant programes específics adaptats a les diferents necessitats. Us oferim també activitats adreçades a escoles i AMPAs i d’altres col·lectius.

A Plenament hi trobareu serveis de psicoteràpia, teràpia de parella i familiar, coaching personal i laboral, tallers i formacions.

A la pàgina web hi trobareu  informació sobre totes aquestes activitats però ens agradaria que ens truqueu, compartiu la vostra necessitat, els vostre interès, les vostres dificultats, de manera que us puguem atendre d’una manera propera.

Us hi esperem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *