Vols deixar de fumar? Fes el pas!

Ara, pots cuidar la teva salut i cultivar una vida més saludable, deixant de fumar. Trencar amb la depedència física i psicológica del tabac i revertir els seus efectes adversos sobre la teva salut és possible.

Deixar de fumar no és fàcil i potser ja ho has provat en moltes ocasions. Et proposem un PLA PERSONALITZAT on, si estàs decidit o decidida a deixar de fumar, aprendràs:

  • Com desactivar el pilot automàtic que manté l’hàbit de fumar. 
  • Com ocupar-te de l’ànsies de fumar i de l’estrès.
  • Tècniques d’atenció plena, relaxació i autocuidado per ajudar-te en el procés i que podràs incorporar en el teu dia a dia. 

I és que amb la força de voluntat, de vegades, no n’hi ha prou. Quan estem en situacions d’estrès és més difícil la regulació conscient de la conducta.  La pràctica de Mindfulness (atenció plena) pot ajudar-te a trencar el cercle viciós que reforça l’hàbit, a surfejar l’ànsia de fumar i a incorporar nous hàbits saludables en el teu dia a dia.

El pla per deixar de fumar inclou:

⇒ SESSIÓ INFORMATIVA (gratuïta). 

⇒ PREPARACIÓ PRÈVIA (entre 2 – 4 sessions) per deixar de fumar. 

⇒ SEGUIMENT (2  sessions)

Les sessions son inviduals i es poden realitzar en format online o presencial, segons la teva preferència. El pla té ara un cost total de 120 euros. Hem reduït el preu per facilitar que sigui accessible a més persones en les actuals circunstàncies. En aquest preu s’inclou la sessió informativa, 2 sesions de preparació i 2 sessions de seguiment. Consulta els descomptes si vols fer el pas en parella.

Si vols més informació o concertar la teva sessió informativa gratuïta, truca al 652981847 (Núria Catalán, psicòloga col. 22090) o envia un correu a info@plenament.cat