Programa d’acompanyament de famílies en temps de pandèmia

Acompanyar els fills i filles en aquests temps de pandèmia és un gran repte per a les famílies. Convivim amb situació nova, canviant, de la qual desconeixem la durada i que afecta molts àmbits de les nostres vides i ens obliga a relacionar-nos amb la incertesa en el dia a dia. Com  a pares i mares som conscients de com aquesta situació pot arribar a impactar en els nostres fills i filles.   Han passat mesos tancats a casa, han limitat les seves interaccions, tornen a l’escola o a l’institut enmig de mesures de seguretat que canvien la seva forma d’aprendre i de relacionar-se. Potser han aparegut pors, ansietat, irritació, problemes relació, apatia…que expressen aquestes dificultats en el sistema familiar.

El programa d’acompanyament de famílies en temps de pandèmia s’adreça a pares i mares que vulguin:

  • Cultivar la regulació emocional, la flexibilitat psicològica, la comunicació activa i la cura d’un mateix i dels fills i filles en aqueststemps d’incertesa.
  • Treballar una major presència i sintonia en les relacions familiars.
  • Desenvolupar els propis recursos per afavorir l’equilibri i el creixement emocional d’infants i adolescents, en l’actual context.
  • Disposar d’eines senzilles per integrar a la vida quotidiana que ajudin a gestionar les situacions difícils i trobar més espais de calma i equilibri en la família.

A la nostra www.plenament.cat/activitatsmindfulnes trobareu tota la informació sobre aquest programa.