APRÈN A PRACTICAR MINDFULNESS 

Aquest és un programa de 8 setmanes basat en el cultiu de l’atenció plena o Mindfulness, en SESSIONS INDIVIDUALS I PERSONALITZADES. La pràctica del Mindfulness aporta salut física i psicològica, reforça els recursos propis per conviure amb les situacions difícils i ajuda a la cura d’un mateix/a i de les relacions.  Aquesta és una oportunitat  per aprendre a cultivar l’atenció plena a la teva vida, especialment en aquests moments d’incertesa que ens ha tocat viure.

El programa s’adreça a qualsevol persona que vulgui ocupar-se del seu benestar físic i psicològic. Et pot ser útil si experimentes signes d’estrès, com ansietat, fatiga, tensió muscular, dificultats per dormir, irritabilitat, dificultats de concentració, hàbits poc saludables… o et trobes desbordat en el teu dia a dia. Pot ajudar-te, també, a afrontar l’estrès de conviure amb la malaltia i el dolor crònic.

Amb la pràctica de l’atenció plena pots assumir un paper actiu en la cura de la teva salut i el teu benestar per gaudir una vida conscient i plena.

Al programa hi trobaràs:

  • 8 sessions de 1 hora amb periodicitat setmanal.
  • Sessions  pràctiques amb explicacions teòriques i pràctiques d’atenció plena.
  • Àudios per a les pràctiques a casa.

Contingut de les sessions:

Què és Mindfulness o atenció plena?
Com percebem la realitat?
El poder de les emocions.
La reacció a l’estrès.
Respondre a l’estrès i cultivar la resiliència.
Comunicar amb Mindfulness.
Tenir cura de nosaltres.
Integrant Mindfulness en la vida quotidiana.

Si vols saber-ne més, t’oferim una sessió orientativa individual i gratuïta, presencial o online. Truca’ns o envians un e-mail per concertar-la.

El preu del programa és de 320 euros.