13165872_1110122899050845_7662787582179395968_n

Psicòloga (Psicologia clínica i de la salut, Universitat Oberta de Catalunya).  Col·legiada núm. 22.090 Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.  Habilitada com a Psicóloga General Sanitària. Màster en Psicoteràpia (Universtitat de Girona). Postgrau en Psicoteràpia Integradora (Universitat de Girona). Postgrau en Teràpia Breu Estratègica (Universitat de Girona). Postgrau en Teràpia de Parella (Universitat de Girona). Postgrau en Treball Corporal Integratiu (INEF). Formada en Teràpia Gestalt (Institut d’Interacció i Institut Integratiu).

Instructora nivell Practicum en MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction, Center for Mindfulness, Universitat de Massachusetts). Formada en el Programa bàsic per a professionals  d’Alimentació Conscient basat en Mindfulness (ME-CL Mindful Eating-Conscious Living). Facilitadora i practicant de Mindfulness.

Em motiva la pràctica d’una psicoteràpia integradora, que contempla la persona de manera completa i permet construir una relació d’acompanyament individualitzada. M’enfoco a una teràpia eficaç, respectant els ritmes i necessitats individuals, i que pugui ser accessible al major número de persones.

Mantinc un compromís amb la formació continuada i la supervisió de la pràctica terapèutica.