La vida sovint ens porta a transitar per situacions difícils, doloroses i aflictives. A vegades, quedem atrapats en dificultats que no ens permeten viure d’una manera plena el moment present. Tanmateix la vida ens ofereix oportunitats per al canvi i el desenvolupament. Posar-hi consciència, treballar-hi, mobilitzar els propis recursos i desenvolupar-ne de nous ens col·loca en el camí d’una vida més conscient, present i plena, tant en relació a nosaltres mateixos com amb els altres.

Des de PLENAMENT oferim acompanyament en les dificultats que es presenten en diferents àmbits de la vida i que causen malestar i patiment. Aquest és el cas dels  problemes d’ansietat i estat d’ànim (ansietat, fòbies, depressió, etc), dels problemes d’adaptació a situacions que generen dificultats i estrès (separacions, canvi d’etapa vital, dificultats laborals, etc), dels processos de dol, de les dificultats de caràcter que afecten a la qualitat de vida (manca habilitats socials, dificultats emocionals, dependència, etc), problemes de parella, problemes en la relació familiar, entre d’altres. Oferim també acompanyament en els processos de creixement personal com un procés d’autoconeixement i pressa de consciència que permet construir una vida més plena.

Entenem la psicoteràpia com un procés que es construeix  a mida, específic per a cada persona i el seu problema.  A través de la relació que s’estableix entre terapeuta i client, del diàleg terapèutic, de l’experimentació mitjançant l’aplicació de diferents tècniques, s’aborden les diferents dimensions implicades en la demanda del client. Ho fem de manera flexible, creativa, utilitzant els instruments més addients per treballar en cada procés, integrant tant el treball corporal, com l’emocional i el cognitiu. El número de sessions variarà  segons la persona i la seva demanda.  Treballem per una teràpia eficaç que impliqui el menor temps necessari, tot respectant els ritmes de cada persona, i que pugui ser accessible a més persones.